17 °c

Şarkıcı Mel B canlı yayında tacize uğradı!

43 yaşındaki şarkıcı Mel B. (Melanie Brown) canlı yayında X Factor sunuculuğu ile tanınan Louis Walsh tarafından taciz edildi.

Magazin Haberi
Şarkıcı Mel B canlı yayında tacize uğradı!
Şarkıcı Mel B canlı yayında tacize uğradı!

90'lara damgasını vuran Spice Girls grubunun üyesi Mel B, baharat kızlar arasındaki en vahşi görünüme sahip olan üyeydi. Leopar desenli giysileri, kabarık saçları ve platform ayakkabılarıyla 1990’larda 1970’ler modasını geri getirmişti. Melanie B. en iyi dans eden Spice Girls olarak da biliniyordu.

Melanie Brown'ın 2014 yılında katıldığı bir canlı yayında, X Factor sunuculuğu ile bilinen ve yanında oturan Louis Walsh tarafından taciz edildiği ortaya çıktı.

Görüntülere göre olaylar şöyle gelişti: O dönemde ekrana gelen X Factor yarışmasının jüri üyelerinden Mel B. diğer üye Louis Walsh ve programın yapımcısı Simon Cowell bir masanın etrafında sohbet ediyor. Ardından Walsh'un elini usulca yanında oturan Mel B'nin kalçasına doğru kaydırdığı görülüyor. Bir süre sonra Walsh, elini Mel B'nin kalçasına koyuyor. Tam o anda Mel B de programın sunucusu Sarah Jane Crawford'a dönerek "Bir dakika" deyip sözünü kesiyor ve yanında oturan Walsh'a "Neden kalçama dokunuyorsun" diye sorup uzaklaşıyor.

Walsh ise bu tepki karşısında "Mel'e göz kulak oluyorum" diye kendini savunuyor. Bu arada attığı kahkahalar da dikkatlerden kaçmıyor.

Sunucu Crawford "Louis, lütfen ellerini görebileceğimiz bir yere koy" deyince Cowell da Mel B'ye artık güvende olduğunu söylüyor.

2014'te çekilen bu görüntülerle ilgili olarak Ne Louis Walsh ne de Mel B herhangi bir yorum yaptı.

Sıradaki Haber