17 °c

Serdar Ortaç baba oluyor! Chloe hamile!

Serdar Ortaç eşi Chloe ve şarkıcı Arto Amerika'da bir araya geldi... Arto, Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin hamile olduğunu söyledi...

Magazin Haberi
Serdar Ortaç baba oluyor!  Chloe hamile!
Serdar Ortaç baba oluyor! Chloe hamile!

Geçtiğimiz günlerde oynadığı reklam filmi karşılığında Amerika'dan iki villa alan Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'dan güzel haber geldi.

Bir süredir Amerika'da olan şarkıcı Arto, orada bulunan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çiftiyle buluştu ve mutlu haberi verdi.

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan’ın sırrını Arto açıkladı. Bir televizyon programına görüntülü bağlanan Arto'nun yanında Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan da vardı. Baba olma isteğini her fısatta dile getiren Serdar Ortaç sonunda muradına erdi. İkili Arto'nun açıklamasını beden diliyle kabul etti, itiraz etmedi.

Geçtiğimiz Aralık ayında Kuzey Kıbrıs'taki bir otelde konser veren Serdar Ortaç, sevenlerine içini dökmüştü. “6 yıldır Chloe ile birlikteyim, 2.5 yıldır da evliyiz. İlk günden beri çocuk isteğimi dile getirdim ama o her yıl ‘Seneye' diyor. 2017'de de çocuğumö olmazsa biri kız diğeri erkek iki evlatlık alacağım. İnşallah çocuğum olur da evlatlığa gerek kalmaz” demişti.

Sıradaki Haber