17 °c

Serenay Sarıkaya, bomba rol!

Geçen yıl başrolünü oynadığı 'İkimizin Yerine' filmi, 1 milyon 373 bin gişe ve 15 milyon hasılat yapan Serenay Sarıkaya, yeni iddialı projeler çekmek için hazırlık yapıyor.

Magazin Haberi
Serenay Sarıkaya, bomba rol!
Serenay Sarıkaya, bomba rol!

Son olarak Fi projesiyle dizi sektörüne yeni bir soluk kazandırılmasında emeği olan Sarıkaya, geçen haftalarda yaşanmış, çok etkileyici bir hikâyeyi beyazcama aktaracaklarını duyurmuştu. Merak konusu olan bu filmin 'Acıların Kadını' lakaplı Bergen’in hayat hikayesini anlatacağı iddia edildi. Daha hayata geçmeden büyük ilgi çeken filmin bir kitap uyarlaması olacağı konuşuluyor.

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan şarkıcı Bergen, 29 yıllık kısa yaşamına 11 kaset ve 129 şarkı sığdırmıştı. İlginç yaşamı daha önce de filmlere konu olan Bergen, hayatını eşine ve müziğe adamış ancak kıskançlık krizleri bitmeyen eşinin yüzüne kezzap atmasıyla önce gözünü, daha sonra da yine eşinin tabancasından çıkan tek kurşunla hayatını kaybetmişti. Yürek burkan hayatı filmlere, belgesellere ve kitaplara konu olan Bergen’in, sesi en güzel olan oyuncuların başında gelen Serenay Sarıkaya tarafından canlandırılacağı iddiası sevenleri arasında heyecan yarattı.

Sıradaki Haber