17 °c

Soluğu adliyede aldı

Oyuncu-sunucu Meral Kaplan, kendisine şiddet uygulayan 60 yaşındaki Rus dadıdan şikayetçi oldu. Kaplan, “Eşim de bu duruma göz yumup yaşananlara seyirci kaldı. Ona da boşanma davası açtım. Sinirlerim çok bozuk” dedi.

Magazin Haberi
Soluğu adliyede aldı
Soluğu adliyede aldı

Altı yıl önce Kıbrıslı iş adamı Erhan Kanioğlu ile nikah masasına oturan oyuncu-sunucu Meral Kaplan, önceki gün Çağlayan Adliyesi'nden çıkarken görüntülendi. Kaplan, çocuğunun da dadısı olan 60 yaşındaki Rus kadından şiddet gördüğü için şikayetçi olduğunu söyledi.

'EŞİME DE DAVA AÇTIM'
Kaplan yaşananları şöyle anlattı: "Eşimin yanında çalışan kadını, ablam gibi seviyordum. Bir süre önce çok yaşlandığını, gitmek istediğini söylemişti, ben de 'Tamam, gidersin' dedim. Evin içinde sürekli sorun çıkarıyordu. Birkaç gün önce ona 'Sen istersen biraz git, tatil yap, gel' dedim. O da bana dönüp 'Bu evden ne kadınlar gitti ama beni gönderemezsin' dedi, tartışmaya başladık. Sinirleri bozuk herhalde, beni öyle bir itti ki, başımı betona vurdum. 'Bundan sonra çocuğuma asla dokunmayacaksın' dedim diye de diş fırçalığını kafamda kırdı. Sonrasında annemi arayıp özür dilemiş ve kendisini sınır dışı ettireceğimden korktuğu için böyle bir şey yaptığını söylemiş."

Kaplan, eşinin bu duruma tepkisi sorulduğunda ise şaşırtan bir açıklama yaptı: "Eşim de bu kadınla birlikte bana hakimiyet kuruyordu. O da bu duruma göz yumdu ve izledi. Eşime de boşanma davası açtım. Ben o gün canımı zor kurtardım. Günlerdir ağlıyorum, sinirlerim çok bozuk."

Sıradaki Haber