17 °c

Songül Karlı haciz şoku yaşadı

Türk Halk Müziği sanatçısı ve ünlü sunucu Songül Karlı'nın borçlarını ödemediği gerekçesiyle evine haciz geldiği öğrenildi.

Magazin Haberi
Songül Karlı haciz şoku yaşadı
Songül Karlı haciz şoku yaşadı

Ünlü şarkıcı Songül Karlı bugün büyük bir şok yaşadı. Bir magazin programında yer alan iddiaya göre Karlı’nın alacakları borcunu ödemediği için evine haciz yolladı. Haciz işleminin bu sabah görevli memurlar tarafından gerçekleştirildiği ve Songül Karlı’nın evindeki birçok eşyanın alındığı öğrenildi. 

KÜRTAJ İTİRAFI VE  BOŞANMA

Karlı bu sene mart ayında 2012 yılında nikah masasına oturduğu Metin Yüncü ile evliliğini noktalama kararı almıştı. 2012’de bir evlilik programında hayatını birleştiren ikilinin 6 yıllık evliliği tek celsede son buldu. Ünlü şarkıcı ayrılık sonrası bir magazin programına kürtaj yaptırdığını belirterek, “Çok fedakar bir kadınım, bu yüzden büyük bedeller ödedim. Hep başkalarını kendimden çok düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.  

YOUTUBE’DAN VİDEOLARINI SİLDİRMİŞTİ

Songül Karlı’nın eşi Metin Yüncü, 'Su Gibi' adlı evlilik programındaki görüntülerini, YouTube’de 'Songül Karlı Sutyensiz' videosuyla paylaşanlar hakkında dava açmış ve 2.5 milyondan fazla izlenen videoyu sildirmişti.  

SONGÜL KARLI KİMDİR?

Songül Karlı, 15 Eylül 1973 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul doğumlu olan Karlı, sekiz yıllık imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu’ndan 2002 senesinde boşandı. 2012’de kendi sunduğu Su Gibi isimli programda Metin Yüncü ile hayatını birleştirdi.  1991 yılında sanat hayatına başlayan Karlı, 1997 ve 1998’de Kral TV tarafından düzenlenen ödül töreninde En İyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçısı ödülüne layık görüldü. Karlı ayrıca 90’lı yıllardan günümüze çeşitli televizyon dizilerinde ve programlarında oyunculuk deneyimi yaşadı.  

 

Sıradaki Haber