17 °c

Terimler'den Deniz Seki'ye gizli destek

Bodrum Hazine'de doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı Deniz Seki'ye sürpriz bir destek geldi. Doğum gününün tüm mekan ve masa süslemeleri Fulya Terim'in sahibi olduğu Terim Events'in Bodrum şubesi tarafından yapıldı.

Magazin Haberi
Terimlerden Deniz Sekiye gizli destek
Terimler'den Deniz Seki'ye gizli destek

Hafızalarımıza kazınan aşk şarkılarının efsane ismi Deniz Seki, doğum gününü Bodrum Hazine'de kutladı! 

Deniz Seki’nin partisine sanat, iş ve basın dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Partiye katılanlar arasında Yıldız Tilbe, Emel Müftüoğlu, Yonca Evcimik, Hakan Altun, Deniz Akel, Cenk Eren, Oya Germen, Kenan Erçetingöz, Muzi Karaata, Ayşe Özyılmazel, Özgür Aras, Tayfun Topal gibi isimler de yer aldı.

Ünlü şarkıcının doğum gününe bir de sürpriz destek geldi. Seki ‘nin doğum gününün tüm mekan ve masa süslemeleri Fulya Terim'in sahibi olduğu Terim Events'in Bodrum şubesi tarafından yapılırken pastası da yine Fulya Terim ve Buse Terim ‘in Bodrum ‘da ortak açtıkları pastane tarafından hazırlandı.

Deniz Seki, yaşadığı duyguları sosyal medya hesabından doğum gününde çektirdiği fotoğrafları takipçileri ile paylaşırken altına şu notu düştü: “Doğum günümde yanımda olan tüm dostlarıma, yanımda olmayıp güzel dileklerini ileten arkadaşlarıma, güzel mesajlar yazan siz takipçilerime, emeği geçen menajerim Özgür’üme ve bu güzel sürprizi hazırlayan canım sevgilime teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız…”

Doğum günü partisinin sonunda ise gelen hediyeler Deniz Seki ‘nin arabasına sığmadı...

Sıradaki Haber