17 °c

Trump'ın kızı için skandal sözler

ABD Başkanı Donald Trump hakkında çok şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Vanity Fair dergisinde kıdemli muhabir olarak çalışan Emily Jane Fox, kitabında Trump'ın, kızı Ivanka'ya, "Göğüslerini büyütmen iyi olur" dediğini yazdı.

Güncel Haberi
Trumpın kızı için skandal sözler
Trump'ın kızı için skandal sözler

ABD Başkanı Donald Trump ve Trump ailesi hakkında çok şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Vanity Fair dergisinde kıdemli muhabir olarka çalışan Emily Jane Fox, Born Trump isimli kitabında ailenin iç yüzünü ortaya çıkardı. Görgü tanıkları ve aileye yakın bireylerin görüşlerine yer verilen kitapta, Donald Trump'ın kızı Ivanka'ya, "Göğüslerini büyütmen iyi olur" cümlesine yer verildi.

TRUMP VE AİLESİ HAKKINDAKİ KİTAP GÜNDEMDE

Donald Trump ve Trump ailesi hakkında yazılan bir kitap ABD basını ve kamuoyunun gündeminde. ABD'nin saygın siyaset ve magazin dergilerinden Vanity Fair'de kıdemli muhabir olarak çalışan Emily Jane Fox'un kaleme aldığı Born Trump (Trump Doğmak) isimli kitap Trump ailesinin iç yüzünü gözler önüne seriyor.

MANKENLİK YAPACAKSAN GÖĞÜSLERİNİ BÜYÜTMEN İYİ OLUR

Trump'ın kızı Ivanka'nın manken olduğu dönemlerde, "Eğer mankenlik yapacaksan göğüslerine estetik yaptırarak büyütmen iyi olur" dediği ortaya çıktı. Fox, "Donald gerçek çok istiyordu ve hatta arkadaşlarına da göğüs büyütme operasyonu konusunda kendisine destek olmasını istedi" ifadesini kullandı. New York Post'ta yer alan haberde Trump'ın kız kardeşi Maryanne'in Trump'ın arkadaşlarını devreye sokarak bu fikirden vazgeçmesini sağladığı aktarıldı.

Sıradaki Haber