17 °c

Ünlülerden tepki yağıyor!

Erzincan Orduevi’nde, yavru kediye işkence görüntüleri sonrası ünlü isimlerden de tepkiler geldi. Nilüfer, üzüntüsünü “Artık bu ve bunun gibileri cezasız bırakmayın. Lütfen yalvarıyorum” sözleriyle paylaştı.

Magazin Haberi
Ünlülerden tepki yağıyor!
Ünlülerden tepki yağıyor!

Erzincan Orduevi’nde kediye işkence yaparken çekilmiş görüntüleri tüm Türkiye'de vşcdanı olan herkesin tepkisini çekti. Er olduğu belirtilen kişi gözaltına alınırken, ünlülerden de tepkiler geldi.

Demet Akalın, Twitter’dan “Yavru kediden ne istersin? Bir de sen elinde silahla evlenip yuva kurup baba mı olacaksın! Kanım dondu” yazarken, Murat Boz ise “Yetmiyor yakalamak. Hayvanlara yapılan işkence ve kötü muameleye yönelik yaptırım ve cezaların caydırıcılık noktasına getirilmesi bir zorunluluktur” diye konuştu.

Şarkıcı Nilüfer, Instagram hesabından yaşanan görüntüleri payşalarak şu cümlelere yer verdi: “Paylaşmak istemezdim böyle bir vahşeti ama dünya alem görsün istedim. Lütfen sizlerde paylaşın, burada artık toplum vicdanı devreye girmeli, buna mecburuz bu zavallı çaresiz varlığa bunu yapan bize, çocuklarımıza neler yapar. Devletimizden rica ediyorum. Artık bu ve bunun gibileri cezasız bırakmayın. Lütfen yalvarıyorum.”

Sıradaki Haber