17 °c

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz devam edecek, milletimizin desteği ile terör belasından kurtulacağız." dedi.AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Hotar'ın İzmir'in çeşitli ilçelerinde...

Politika Haberi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz devam edecek, milletimizin desteği ile terör belasından kurtulacağız." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Hotar'ın İzmir'in çeşitli ilçelerinde programlara katıldığı belirtildi.

Aliağa İlçesindeki Aliağa Bayburtlular Derneğinin düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Sergisi'nin açılışını gerçekleştiren Hotar, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi ülke olarak hain bir girişimi aziz milletin gücü ile atlattıklarını belirtti.

Türk halkının tankların gücünü yendiğini ve bu hain girişimi püskürttüğünü vurgulayan Hotar, "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz devam edecek, milletimizin desteği ile terör belasından inşallah kurtulacağız. Aziz şehitlerimizin anısını hiçbir zaman unutmayacak, milletimizin birliğini ve beraberliğini muhafaza etmek için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası temel atma töreni için Bergama’ya giden Hotar, buradaki konuşmasında, AK Parti iktidarları ile herkes için ulaşılabilir, nitelikli, sürdürülebilir ve güçlü sağlık politikası izlendiğini söyledi.

Hotar, gerçekleştirilen dev projelerle dünyada birçok ülkenin Türkiye'yi örnek aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun politikalar üretmek için çalışıyoruz. İzmir artık bir sağlık kentine dönüştü. Ek Hizmet binamızın temelini attık, inşallah kısa zaman içinde hizmete de açacağız. Bergamalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."



Sıradaki Haber