17 °c

AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Lapseki-Çanakkale hattında inşallah Allah ömür verirse, göreceksiniz örnek, dünyanın gıpta ettiği bir köprüyü hayata geçireceğiz" dedi.Turan, Ezine'deki spor tesislerinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin 2 milyon 500 bin liraya mal olduğunu belirtti.Ezine gibi bir şehrin hala altyapısında sorun...

Politika Haberi
AK Parti Grup Başkanvekili Turan:
AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Lapseki-Çanakkale hattında inşallah Allah ömür verirse, göreceksiniz örnek, dünyanın gıpta ettiği bir köprüyü hayata geçireceğiz" dedi.

Turan, Ezine'deki spor tesislerinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin 2 milyon 500 bin liraya mal olduğunu belirtti.

Ezine gibi bir şehrin hala altyapısında sorun olmasının kendileri için en büyük mahcubiyet olduğunu ifade eden Turan, "Ama sayın başkan göreve geleli bir yıl oldu. Beni sıkıştırıyor, takip ediyor ve 45 milyon lirayı bulan hem altyapı hem su hem kanalizasyon, 80 kilometreyi bulan o alanı değerlendirecek ve inşallah buranın altyapı sorunu kalmayacak" diye konuştu. 

Turan, halkın emrinde olduklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Biz sizin emrinizdeyiz. 'Yap' diyeceksiniz, biz yapacağız. Artık Çanakkale'nin de Ezine'nin de siyasi polemiklerden, ideolojik kavgalardan zaman kaybedecek hiçbir günü yok. İş yapmak, üretmek istiyoruz. Lapseki-Çanakkale hattında inşallah Allah ömür verirse göreceksiniz örnek, dünyanın gıpta ettiği bir köprüyü hayata geçireceğiz. Biga'da başka projelerimiz var. Ama Ezine mahrum mu kalacak? Hayır üçüncü bölge de burası. Buraya da 'tarım organize sanayi bölgesi' diye ifade ettiğimiz o tarım bölgesini, altyapının, teknik imkanların olduğu, paketleme, ihraç, gümrük gibi işlemlerin olduğu bir tesisi, Ezine'ye değil, Çanakkale'ye değil, Türkiye'ye örnek proje haline getireceğiz. O yüzden ben sizden yeniden desteğinizi istiyorum."

İmkan buldukça Çanakkale'ye geldiğini vurgulayan Turan, "Ankara'da olacağız, işimizi yapacağız ama milletten kopmayacağız. Daha çok bir araya geleceğiz. Ama inşallah Türkiye'nin istikrarına, yatırımlarına, yarınlarına hep beraber katkı sağlayacağız. Halk bize sahip çıktı, bunun hakkını vermek için de gece gündüz çalışacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Turan, daha sonra Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ile tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Grup Başkanvekili Turan, Ezine'nin ardından gittiği Ayvacık'ta da bazı spor tesislerinin açılışını yaptı.

Sıradaki Haber