17 °c

Bahçeli: Şarlatan şeytan Türkiye'ye iade edilsin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da belediye başkanları toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündemde olan Sarraf ve Kudüs konularına değindi.

Politika Haberi
Bahçeli: Şarlatan şeytan Türkiyeye iade edilsin
Bahçeli: Şarlatan şeytan Türkiye'ye iade edilsin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da belediye başkanları toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündemde olan Sarraf ve Kudüs konularına değindi. İşte Bahçeli'nin konuşmasındaki o kısımlar;

'HANGİ TAŞI KALDIRSAK ALTINDAN ABD ÇIKMIŞTIR'

ABD terör örgütleri ile koyun koyuna girerken Türkiye'ye mi sordu? Şarlatan şeytanın Türkiye'ye iadesi, kesilecek hükme razı gelmesi başlıca isteğimizdir. Bu mahkeme ile nereye varılmak istenmektedir? Türkiye müstemleke bir devlet değildir.

İranlı bir şarlatan üzerinden Türkiye'ye parmak sallayan, adeta sanık yapan ABD utanmazlığını esefle ve nefretle takip ediyoruz. Gayri ahlaki ve gayri meşru bir alçalma halidir.

Ortada bir suç varsa, milletin kaynakları ona buna dağıtılmışsa bunun yargılamasının yapılacağı yer ABD değil Türkiye'dir. Türkiye bağımsız bir ülke değil midir? Kimlerle ticaret ilişkisine gireceğimizi kendimiz belirleriz. ABD'nin keyfine bakarak siyasi çıkarlarımızdan vazgeçemeyiz. Türkiye dış güçlerin izniyle kurulmadı.

Hangi taşı kaldırsak altından ABD çıkmıştır. Artık bu kadarı da fazladır.

'KUDÜS 100 YILDIR KAN AĞLIYOR'

Kudüs tam 100 yıl önce İngilizler tarafından işgal edilmiştir. O gün bugündür Kudüs ağlıyor. Kubbet-üs-Sahra bu nedenle mahsundur. Kudüs Türkler'in derin izlerini taşımaktadır. Kudüs düştü demekle düşmez. ABD'nin maceracı yönetimi Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımaktadır. Bölge barut fıçısı.

ABD Başkanı barış diyor. Yalan, dolan, riya ABD yönetimine egemen olmuştur. Siyonistlerin çalışması meyvesini vermiştir. Evenjelist ve Kabala tezgahı Trump'ın iradesine zincir vurmuştur. ABD Başkanı bu hakkı nereden almaktadır?

Yoğun istikrarsızlık kapıdadır. 3. intifada çağrısı yapılmıştır. İslam alemi infial halindedir. Tehlike anormal boyuttadır.

ABD 1947 ve 1980 yıllarındaki kararları hiçe saymıştır. Sürekli engeller çıkarmaktadır. Elbette Kudüs'ün başkent olarak tanınması manen imkansızdır. Türkiye'nin öncülüğünde Erdoğan başkanlığında 13 Aralık'ta yapılacak İİT toplantısı tarihi önemdedir.

Sıradaki Haber