17 °c

Bahçeli'den İdlib çıkışı!

MHP Genel Devlet Bahçeli, "İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli şekilde yıpratacağı, ağır neticelere davetiye çıkaracağı açıktır" dedi. Bahçeli, ekonomideki gelişmelerin de kaygı verici olduğunu söyledi.

Politika Haberi
Bahçeliden İdlib çıkışı!
Bahçeli'den İdlib çıkışı!

MHP lideri Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli yaklaşık 3 milyon sivilin yaşadığı İdlib operasyonuyla ilgili, "Bölgede yaşananların en kanlısı olabilir" ifadelerini kullandı. Bahçeli, "İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli şekilde yıpratacağı, ağır neticelere davetiye çıkaracağı açıktır" dedi. 

Ekonomiye de değinen MHP lideri, şunları söyledi:

"Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır. Türkiye'nin kaybettiği ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır. Ülkemiz jeopolitik tehditlerin, ekonomik operasyonların, sosyal ve siyasal gerginliklerin menfi sonuçlarına, müfrit sarsıntılarına maruz kalmaktadır. Karşı karşıya olduğumuz tablo hakikaten de alarm ve kaygı vericidir" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli, "31 Mart 2019'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açmak için pusuya yatmış olan defolu ve fason siyasi zihniyetlere asla fırsat verilmemelidir" diye konuştu.

Sıradaki Haber