17 °c

CHP Milletvekili Çetin Arık Kayseri'de bıçaklı saldırıya uğradı

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de referandum çalışması yürütürken bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı.

Politika Haberi
CHP Milletvekili Çetin Arık Kayseride bıçaklı saldırıya uğradı
CHP Milletvekili Çetin Arık Kayseri'de bıçaklı saldırıya uğradı

CHP Kayseri Milletvekili, Dr. Çetin Arık, bugün Kayseri Talas'ta 16 Nisan referandum çalışmaları çerçevesinde İlçe Başkanı ve diğer partililerle esnaf ziyaretine başladı.

Bir dükkandan öbürüne geçen Arık, Abdullah Ateş'in sahibi olduğu petshopa da girdi. Hürriyet'e olayı anlatan partililer, Arık'ın "Balıkların, çiçeklerin içinde ne güzel bir işiniz var" dedikten sonra kendisini tanıttığını aktardılar. Ateş'in, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sinkaflı küfürler savurduğunu ileri süren partililer, "Kendisini saygılı olması konusunda uyardık" dediler. 

"Ben size gösteririm" deyip Ateş'in eline büyükçe bir bıçak alarak Arık'a saldırmak istediğini söyleyen partililer, araya İlçe Başkanı Yalçın Maden ve danışmanların girerek Ateş'i durdurduğunu belirttiler.

Bu sırada dışardakilerin polise haber verdiğini, polisin gelerek Ateş'i Emniyet'e götürdüğünü anlattılar. Bıçakla saldırdığı iddia edilen Abdullah Ateş ile Milletvekili Çetin Arık ve CHP ilçe yöneticilerinin şu sıralarda Talas Emniyet Müdürlüğünde olayla ilgili ifade veriyor.

Sıradaki Haber