17 °c

CHP'li Özel'den seçmene ikinci tur çağrısı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalabileceğini belirterek, tatil planı yapan vatandaşlara çağrıda bulundu.

Politika Haberi
CHPli Özelden seçmene ikinci tur çağrısı
CHP'li Özel'den seçmene ikinci tur çağrısı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 24 Haziran'da sonuçlanmayıp ikinci tura kalabileceğini ifade eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 8 Temmuz tarihinde yapılması beklenen ikinci tur için tatil planları yapan vatandaşlara çağrıda bulundu. 

'8 TEMMUZ DA ÇOK ÖNEMLİ'

Özel, "Biz bu seçimin sonunda içinde bulunduğumuz ittifakın, geçen referandum sonuçlarının da ilerisinde bir sonuç alacağını ve diğer ittifaka fark atacağını görüyoruz. Olursa 24 Haziran'da, olmazsa 8 Temmuz'da Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı seçileceğini görüyoruz. 24 Haziran ilk turdur. Gönül isterdi ki ilk turda olsun. Ama çoklu yarış ikinci tura kalabilir. Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. 24 Haziran, belki daha önemli tarihin 8 Temmuz olduğunun altını çizmek istiyoruz. Tatil planlarını memlekete gitme planlarını, seçmen kütüğünün olduğu yerde 8 Temmuz'da olma planlarını herkes buna göre yapmalıdır. 24 Haziran'da tek adam rejimine 'dur' deyip, 8 Temmuz günü Cumhurbaşkanlığı makamına milletin adamını, halkın adayını Muharrem İnce'yi getirmek için hepimizin bu iki tarihte sandık başında olması çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber