17 °c

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyer'de 'Hayır' çadırını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde halk oylaması stantlarını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra bu standın hemen karşısında yer alan "hayır" standını da ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Politika Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyerde Hayır çadırını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyer'de 'Hayır' çadırını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halk oylaması  stantlarını ziyaret etti. Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıktı. Erdoğan, önce  Hacıosman Metro istasyonu yanında kurulan AK Parti Sarıyer Gençlik Kollarının "evet" standını ziyaret  eden Erdoğan, stantta bir süre çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti.

15 DAKİKA SÜRDÜ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra bu standın hemen karşısında yer alan  "hayır" standını da ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Erdoğan'ın ziyareti 15 dakika sürdü. Vatandaşlar, ziyaretler sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi  gösterisinde bulundu. Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumaları tarafından da çocuklara oyuncak hediye edildi. Öte yandan Erdoğan, İstinye Bayırı Caddesi'nde kendisine yoğun ilgi  gösteren vatandaşları fark edince makam aracını durdurarak, bir süre onlarla  sohbet etti.

SU İKRAM ETTİK!

Erdoğan'ın ziyaret ettiği 'hayır' çadırında görevli Çağlar Coşkun, o an yaşananları anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'evet' çadırını ziyaret ettiğini söyleyen Coşkun. "Çıkmak üzereyken kendisine bir çay ikram etmek istediğimizi söyledim. Kendisi zamanının olmadığını söyledi. Ben de 'en azından bir suyumuz için sayın Cumhurbaşkanım' dedim.

Bayan arkadaşlarımızın bir tanesinin sorduğu soru üzerine 'neden siz hayır diyorsunuz' dedi. Bayan arkadaşımız da kendisini yeterince güvende hissetmediği için 'hayır' diyeceğini söyledi. Bir cumhurbaşkanının vermesi gereken doğal ve mantıklı bir cevap verdi. Suyunu içti aramızdan ayrıldı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı'nın sürpriz ziyaretinin kendisini şaşırtmadığını söyleyen Coşkun, "Tarabya'daki köşkünden bir gün buraya mutlaka uğrayacağını bekliyorduk. Çünkü güzergahı üzerindeydi" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber