17 °c

Erdoğan başkanlığında ilk fotoğraf!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Başkanı olduktan sonra ilk kez Genel Merkez'e geldi. Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik MKYK toplantısında partinin yeni yönetiminin de belli olması bekleniyor.

Politika Haberi
Erdoğan başkanlığında ilk fotoğraf!
Erdoğan başkanlığında ilk fotoğraf!

AK Parti Genel Başkanlığı koltuğuna 21 Mayıs'ta yeniden oturan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ilk kez Genel Merkez'e geldi. Sessiz sedasız gelen Erdoğan'ın ardından parti genel merkezine Yasin Aktay, Efkan Ala ve Cevdet Yılmaz da geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, forslu makam aracıyla saat 12.30'da AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında partinin yeni yönetiminin de belli olması bekleniyor.

Erdoğan'ın başkanlığında görev yapan ve 20 kişiden oluşacak yeni Merkez Yürütme Kurulunda kimlerin yer alacağı büyük merak konusu oldu. Erdoğan, olağanüstü kongredeki listesinde 18 ismi MKYK'den çıkarmıştı. Erdoğan'ın şimdi kimleri MYK'ye alacağı, kimleri çıkaracağı; Bakanlar Kurulu'nda da nasıl bir revizyon yapacağı siyasi kulislerin en fazla konuşulan konusu durumunda.

Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından ilk fotoğraflar da yayınlandı.

Sıradaki Haber