17 °c

FETÖ'ye karşı olduğu için infaz edildi!

FETÖ çatı davasında Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın ölümü ile ilgili çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Gizli tanık Bulut, "Oktay milli duruşu olan vatan sevdalısı bir adamdı. Bu yüzden örgütün hedefindeydi" dedi.

Politika Haberi
FETÖye karşı olduğu için infaz edildi!
FETÖ'ye karşı olduğu için infaz edildi!

Ankara'da 2009 yılında ölü bulunan Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay dosyası yeniden açıldı. FETÖ'ye karşı verdiği mücadeleyle bilinen Oktay'ın intihar etmediği, infaz edildiği ileri sürüldü.

FETÖ çatı davasında gizli tanık olarak dinlenen Bulut, Oktay'ın ölümü ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Oktay'ın FETÖ tarafından infaz edilmiş olabileceğini söyleyen Bulut, şunları kaydetti: "Behçet Oktay milli duruşu olan Vatan sevdalısı bir adamdı. Bu yüzden örgütün hedefindeydi. FETÖ ile bağlarımı kopardıktan sonra kendisiyle iki kez görüşmem oldu. Örgüt doğuda bir kalkışma, halkı tahrik edip hükümeti zaafa uğratma planı yapıyordu. Bunun için Özel Harekat polislerini halka karşı kullanmayı planlıyordu. Oktay'ın da buna boyun eğmeyeceği biliniyordu. Bunun için infaz edildiği kanaatindeydim."

Behçet Oktay, 2009 yılında Ankara'da aracında başından vurulmuş bir halde bulunmuştu. "İntihar" denilerek olayın üstü kapatılmıştı.

Sıradaki Haber