17 °c

İşin aslı ortaya çıktı!

Sosyal medyanın gündemine oturan 'Milliyet, Sedat Peker'i en hayırsever iş adamı seçti' haberi doğru çıkmadı. MedyaRadar'ın haberine göre ödül gecesiyle Milliyet'in bir alakası yok. Düzenleyen kişi sadece dışarıdan hizmet veriyor.

Politika Haberi
İşin aslı ortaya çıktı!
İşin aslı ortaya çıktı!

Gündeme bomba gibi düşen 'Milliyet Sedat Peker'i yılın en hayırsever iş adamı seçti' haberi gazete yönetimi tarafından yalanlandı.  

Milliyet Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl 'En hayırsever iş adamı' kategorisinde ödülün Sedat Peker'e verildiği iddia edilirken Medyaradar'ın haberine göre,  Milliyet gazetesi böyle bir ödül gecesinin kendileri tarafından düzenlenmediğini belirtti. Düzenleyen kişinin sadece kurum bünyesinde ek yapan bir çalışan olduğunu ifade edildi. Bu ödül gecesi konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmediğini söyleyen Milliyet yönetimi, ödül gecesini düzenleyen kişinin sadece ücreti karşılığında mekanları tanıtan bir ek yaptığını özellikle vurguladı.

Öte yandan sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren ve tepkilere neden olan bu olay Milliyet yönetimini kızdırdı. Yönetim, skandalın faturasını mekan ekine kesti. Gazete markalarını kullanarak yanlış algı yaratan kişilere dava açacaklarını duyururken 'Şehrin En İyileri' ekini de kapattı.

Sıradaki Haber