17 °c

Kılıçdaroğlu'ndan şok seçim açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylık sinyali geldi. Kılıçdaroğlu, aday olup olmayacağı sorusuna "bakalım" yanıtını verdi.

Güncel Haberi
Kılıçdaroğlundan şok seçim açıklaması!
Kılıçdaroğlu'ndan şok seçim açıklaması!

Adalet Yürüyüşü öncesi ve sonrası kesin bir dille 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada adaylık sinyali verdi.

Selvi, bugünkü yazısında, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkacak ismin Kılıçdaroğlu olacağı yönünde bir değerlendirmesi olduğunu ancak kendisinin Kılıçdaroğlu'nun aday olmayacağını düşündüğünü yazdı. 

"Bu değerlendirmeleri Kılıçdaroğlu ile paylaştım" diyen Selvi, "Sizin açıklamalarınız ışığında ben, Kemal Bey aday olmayacak diye yazdım dedim. Haklısın, doğru olan senin yazdığın demedi. 'Bakalım' dedi. Kapıyı kapatmadı. Kılıçdaroğlu'nun yaklaşımı kafamı karıştırdı. O tarihten itibaren yoksa Kılıçdaroğlu aday mı olacak diye düşünmeye başladım" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber