17 °c

MHP Gurup Başkanvekili Akçay:

MANİSA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gurup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Avrupa Parlamentosu'nun aldığı kararı dikkate almak ve uyanık olmamız gerekmektedir. Avrupa ülkelerinin PKK’ya yataklık yaptığını biliyorduk ama FETÖ’ye de yataklık yaptığını gördük. Biz yolumuza devam edeceğiz. Avrupa iki yüzlülük yapmaktadır." dedi.Akçay, Manisa'nın...

Politika Haberi
MHP Gurup Başkanvekili Akçay:
MHP Gurup Başkanvekili Akçay:

MANİSA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gurup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Avrupa Parlamentosu'nun aldığı kararı dikkate almak ve uyanık olmamız gerekmektedir. Avrupa ülkelerinin PKK’ya yataklık yaptığını biliyorduk ama FETÖ’ye de yataklık yaptığını gördük. Biz yolumuza devam edeceğiz. Avrupa iki yüzlülük yapmaktadır." dedi.

Akçay, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde partisinin ilçe başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, ülkemizin içeriden ve dışarıdan peş peşe saldırılarla karşı karşıya kaldığını belirtti.

Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Türkiye ile "müzakerelerin durdurulması" yönündeki tavsiye kararını değerlendiren Akçay, "Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde 176 Türk asıllı milletvekili var. Bunlar ne yaptı merak ediyorum. Avrupa Parlamentosu'nun aldığı kararı dikkate almak ve uyanık olmamız gerekmektedir. Avrupa ülkelerinin PKK’ya yataklık yaptığını biliyorduk ama FETÖ’ye de yataklık yaptığını gördük. Biz yolumuza devam edeceğiz. Avrupa iki yüzlülük yapmaktadır." diye konuştu.

24 Kasım'da Suriye'nin Türk askerlerine yönelik hava saldırısına dikkati çeken Akçay, bunun tesadüf olmadığını vurgulayarak, "Geçen yıl 24 Kasım’da Rus uçağının düşürülmesi ile aynı gün yapıldı. Bu manidardır." ifadesini kullandı.

Terörle mücadele konusuna da değinen Erkan Akçay, terör örgütleri PKK ve FETÖ/PDY'nin bitirilmesi gerektiğini bildirdi.


Sıradaki Haber