17 °c

MHP'den istifalar hakkında ilk açıklama!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 625 kişinin istifa ettiği ve Meral Akşener öncülüğünde kurulacak yeni partiye katılacakları yönündeki haberleri yalanladı. Büyükataman, "İstifa edenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez" iddiasında bulundu

Politika Haberi
MHPden istifalar hakkında ilk açıklama!
MHP'den istifalar hakkında ilk açıklama!

Son günlerde suların durulmadığı MHP'den istifa iddialarına yanıt geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, teşkilatlarından son günlerde 625 kişinin istifa etmesiyle ilgili haberler için 'istifa edenlerin sayısının bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olduğunu' ileri sürdü.

Büyükataman, yazılı açıklamasında, son günlerde bazı çevreler tarafından, "Gölcük ilçe teşkilatı yönetimi ve üyelerinden 410 kişi, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 215 kişi istifa etti" şeklinde 'asılsız haberlerin' yayıldığını öne sürdü. 

'HİÇBİR ANLAM İFADE ETMİYOR'

Söz konusu rakamların 'gerçeği yansıtmadığını' ve 'istifa edenlerin sayısının bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az' olduğunu savunan Büyükataman, "Aramızda bulunuyorken partimizin lehine hiçbir hayırlı çalışma ve gayret göstermeyenlerin, şimdilerde istifa etmeleri nezdimizde hiçbir anlam ifade etmez" ifadesini kullandı.

'Yapılan bütün yorumların, uygulanan algı yönetimi metotlarının arkasında kirli bir hesabın yattığı' yorumunu yapan Büyükataman, MHP'nin tüm bunlara rağmen, 'Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son kalesi' olduğunu söyledi.

DIŞ MİHRAKLAR

Büyükataman, "Milliyetçi hareket sahipsiz değildir. Okyanus ötesinden beslenen kökü içerideki dış mihraklar, bedeli ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklardır" dedi.

Sıradaki Haber