17 °c

Hastane odasında erken bayram sevinci

İZMİR (AA) - Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK), Ege Üniversitesi (EÜ) Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavisi gören çocuklar için Kurban Bayramı etkinliği düzenledi. Hastanedeki oyun odasında gerçekleştirilen programda çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanlarıyla bayramlaştı. Daha sonra "Bayram Abla Animasyon Ekibi"...

Sağlık Haberi
Hastane odasında erken bayram sevinci
Hastane odasında erken bayram sevinci

İZMİR (AA) - Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK), Ege Üniversitesi (EÜ) Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavisi gören çocuklar için Kurban Bayramı etkinliği düzenledi.

Hastanedeki oyun odasında gerçekleştirilen programda çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanlarıyla bayramlaştı. Daha sonra "Bayram Abla Animasyon Ekibi" çocuklara gösteriler sundu. Çizgi film karakterlerini canlandıran animasyon ekibi, çocuklara neşeli anlar yaşattı.

KİTVAK gönüllüleri çocuklara çeşitli hediyeler verdi, ardından pasta kesildi.

Onkoloji tedavisi gören 5 yaşındaki Ömer Balaban, çok mutlu olduğunu belirterek bir sonraki bayramı evinde geçirmek istediğini söyledi.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul ise dini ve milli bayramlarda benzer etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.






Sıradaki Haber