17 °c

İşte kadınların kendilerini en iyi hissettiği yaş!

Birleşik Krallık’ta yapılan yeni bir ankete göre, kadınların en çok 30’lu yaşlarında kendilerini seksi hissettiği ortaya çıktı. 34 yaş ise seksapalitenin doruğu ulaştığı dönem olarak belirlendi.

Sağlık Haberi
İşte kadınların kendilerini en iyi hissettiği yaş!
İşte kadınların kendilerini en iyi hissettiği yaş!

Women’s Health’de yer alan habere göre, Britanyalı 2 bin kadına, kendilerini seksi hissetmelerini sağlayan şeyler soruldu.

30’larındaki kadınların yüzde 64’ü kendilerini şu an bulundukları dönemde en seksi hissettiklerini, çünkü bu yaşlarına güvendiklerini belirtirken, yüzde 34’ü ise halihazırdaki ilişkilerinin “daha iyi” olduğunu, buna bağlı olarak da kendilerini daha seksi hissettiklerini söyledi.

30’lu yaşlardaki katılımcılardan yüzde 26 ise yatak odasında kendilerine daha fazla güvendiklerini belirtti. 10 katılımcıdan birisi ise 30’lu yaşlarına girmelerinin ardından libidolarının arttığını ifade eti.

Genele bakıldığında ise kadınların yüzde 52’si kendilerini arada sırada seksi hissettiklerini belirtti. Konu üzerine yapılan bir başka ankette ise her üç kadından birisi, kendilerini her daim seksi hissettiklerini söylemişlerdi.

Sıradaki Haber