17 °c

Türk Telekom Basketbol Takımı'na yeni sağlık sponsoru

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Türk Telekom'a, Lokman Hekim Sağlık Grubu sponsor oldu.Sponsor firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Lokman Hekim Akay Hastanesindeki imza törenine, Türk Telekom Basketbol Şube ve Altyapılar Sorumlusu Mehmet Aldanmaz, Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sarıoğlu ve Türk Telekom Başantrenörü...

Sağlık Haberi
Türk Telekom Basketbol Takımı'na yeni sağlık sponsoru
Türk Telekom Basketbol Takımı'na yeni sağlık sponsoru

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Türk Telekom'a, Lokman Hekim Sağlık Grubu sponsor oldu.

Sponsor firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Lokman Hekim Akay Hastanesindeki imza törenine, Türk Telekom Basketbol Şube ve Altyapılar Sorumlusu Mehmet Aldanmaz, Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sarıoğlu ve Türk Telekom Başantrenörü Gencer Baytimur ile yetkililer katıldı.

Türk Telekom basketbol takımının sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan ve 2016-2017 sezonunu kapsayan anlaşmayla ilgili konuşan Sarıoğlu, iş birliğinin iki kuruma da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sarıoğlu, Türk sporuna destek olmak istediklerini, bu yüzden yanlarına Türk sporunun güçlü bir markası olan Türk Telekom'u almak istediklerini belirterek, "Anlaşmanın yeni iş birliklerine kapı aralaması temennisinde bulunuyorum. Biz şimdi Ankara'nın dört bir yanındayız. Hedefimiz Türkiye'nin, hatta dünyanın dört bir yanında olmak. Bu yolda Türk Telekom gibi güçlü firmaların iş birliğinde ilerlemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Aldanmaz ise Lokman Hekim Sağlık Grubunun sağlıkta, Türk Telekom'un ise sporda Ankara’nın lideri olduğunu ifade ederek, "Bu yüzden bir araya geldik. Bu sinerjinin iki kuruma da katkı sağlayacağını düşünüyoruz." şeklinde değerlendirme yaptı.

Sıradaki Haber