17 °c

1. Bisiklet Spor Çalıştayı, Antalya'da başladı

ANTALYA (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Bisiklet Spor Çalıştayı, Antalya'da başladı.Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen çalıştaya, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, kulüp yöneticileri, antrenörler, eski ve faal hakemler, gözlemciler ile eski bisiklet sporcuları katıldı. Küçükbakırcı, çalıştayda yaptığı...

Spor Haberi
1. Bisiklet Spor Çalıştayı, Antalya'da başladı
1. Bisiklet Spor Çalıştayı, Antalya'da başladı


ANTALYA (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Bisiklet Spor Çalıştayı, Antalya'da başladı.

Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen çalıştaya, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, kulüp yöneticileri, antrenörler, eski ve faal hakemler, gözlemciler ile eski bisiklet sporcuları katıldı.

Küçükbakırcı, çalıştayda yaptığı konuşmada, Türk bisikletinin bugün istenilen düzeyde olmadığını, Türk Milli Takımı'nı olimpiyatlarda yarışabilecek duruma getirmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

"Bisikletle Evden Okula Okuldan Eve Projesi" ile ilgili de bilgi veren Küçükbakırcı, şöyle konuştu:

"Bisiklet yollarının artması için belediyelerimizi ziyaret edeceğiz. İnşallah bu altyapı oluştuktan sonra sporcu sayımızı artıracağız. Kulüp kurma yoluna gideceğiz. Kulüpler sadece sporla uğraşacak, başka bir şeyle uğraşmayacak. Belediyelerden ve bu kulüplerden destek alacağız. Bu desteklerle sayımız artınca mücadeledeki artış da gözle görülür hale gelecek. Dolayısıyla bu mücadelenin sonu başarı getirecek."

Çalıştay, 11 Aralık Pazar günü sona erecek.

Sıradaki Haber