17 °c

Adımın geçmesi rahatsız edici!

Lüks araba kaçakçılık operasyonunda ifade veren Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Emre, "Çeteyle hiçbir bağım yok ve adımın bu tarz konularda geçmesi beni rahatsız ediyor" dedi.

Spor Haberi
Adımın geçmesi rahatsız edici!
Adımın geçmesi rahatsız edici!


TRT Spor canlı yayınına bağlanan Emre'nin sözleri şu şekilde:

-Dün sosyal medya yankılanıyor. Bizi hemen yerin dibine sokuyorlar. Bir kaçakçılık operasyonunda ne müşteki ne tanık hiçbir sıfatta değil, sadece bilgime başvuruldu. Kaçakçılık çetesiyle görüşmüşlüğümüz, bir bağımızın olduğu konusunda hiçbir gerçeklik payı yoktur. Galeriden bir araba alıyorsunuz, galeriye gittiğiniz zaman 3. sahibi oluyorsunuz.

-Göksel başkan bana şimdi fırçayı atacak 'Niye bağlandın' diye. 2 sene önce Fenerbahçe'den ayrıldığımda benim için de beklediğim bir durum değildi. Göksel Gümüşdağ, o süreçten sonra bana o kadar sahip çıktı ki... Artık ben Başakşehir'in futbolcusuyum. Bu sistemin içerisinde Abdullah hoca ve Göksel başkanın olduğu bir proje içerisinde olmaktan mutluyum. Göksel başkana sormadan hiçbir karar alamam. Bu tarz konuları onlara sormanız lazım. Kaçakçılık konusunda bir sporcunun isminin geçmesi bizi oldukça rahatsız ediyor.

Sıradaki Haber