17 °c

Ali Koç çıldırdı!

F.Bahçe'de yönetimin değişmesinden sonra herkes işine devam ederken, o isim kulüpten kovuldu. Olayın perde arkası aydınlandı.

Spor Haberi
Ali Koç çıldırdı!
Ali Koç çıldırdı!

5 Haziran Salı günü yapılan alt yapı seçmelerinde Müjdat Yetkiner velilerin ve çocukların bulunduğu ortamda yeni başkan Ali Koç’a ağıza alınmayacak küfürler etti.

Bu sırada orada bulunan yeni yönetime seçilen 2 kişi de Müjdat Yetkiner’in sözlerini kulaklarıyla duyup, şok oldular. Ve o günün akşamı olup bitenlerden Ali Koç’u haberdar ettiler.

"PILINI PIRTINI TOPLA VE DEFOL"

Koç da ertesi gün bizzat Müjdat Yetkiner’i arayarak, “Pılını pırtını toplayıp, tesisleri terk et” diye talimat verdi. Yetkiner’in cevabı, “Zaten bırakacaktım. Sorun değil” şeklinde oldu.

Yetkiner ardından mesai arkadaşları Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş’ı da alarak seçimi kaybeden Başkan Aziz Yıldırım’ın evine ziyarete gittiler. Yıldırım’la olup bitenleri paylaşan 3 antrenör, “Biz görevi bırakacağız” dedi

GÖRÜŞME SONRASI KARAR DEĞİŞTİ

Müjdat Yetkiner bu şekilde Fenerbahçe ile yollarını ayırdı. Ancak daha sonra yönetimle görüşen Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş göreve devam etti. Bu olaydan büyük bir rahatsıtzlık duyan Müjdat Yetkiner, Kemalettin ve Saffet’i defalarca telefonla aradı ancak ulaşamadı. İki futbol adamı da Yetkiner’in telefonlarına çıkmadı, geri dönmedi. Kendini aldatılmış hisseden Müjdat Yetkiner’in de yakın çevresine olaydan duyduğu kızgınlığı dile getirdiği ve eski mesai arkadaşlarına sitem ettiği belirtiliyor.er. Yıldırım da, “Siz bilirsiniz” diyerek onları uğurladı.

Sıradaki Haber