17 °c

Ali Koç'a büyük şok!

3 Haziran'da Başkan Ali Koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Eski başkan Aziz Yıldırım'ın, 'Oyunculara 1 kuruş alacağı yoktur. Tüm ödemeleri yaptık' ifadelerini tam olarak öyle olmadığı öğrenildi.

Spor Haberi
Ali Koça büyük şok!
Ali Koç'a büyük şok!

Ali Koç, seçimi kazanır kazanmaz muhasebecisiyle yaptığı detaylı incelemeden acı gerçekle karşılaştı. Kadrodaki oyuncuların ve yolların ayrıldığı bazı futbolcuların kulüpten alacağı var.

İşte detaylar...

Eski Başkan Aziz Yıldırım, kulübün toplam borcunun 400 milyon euro olduğunu, bunun kur farkı ve basketbola harcanan 60 milyon euro olduğunu belirtmişti. Başkan Koç ise bilet gelirlerinin bile kulübe gelmeden bankalara gittiğini belirterek ortadaki sıkıntılı tabloyu gözler önüne sermişti.

Koç, başkan seçildikten sonra yaptığı incelemede, bu borcun daha fazla olduğunu, ekstra oyuncuların alacaklarının, rakamı daha da yükselttiğini gördü.

Koç'un, Haziran ayı başında kulübe mali destek vereceğini açıklamasının ardından, önceki günlerde sermaye artırımı yapılmıştı. Yatırımcıdan toplanan para yaklaşık olarak 120 milyon lira olurken, kulüpte sermaye artırımına 223.5 milyon lira koyacak.","Yani kulübün yatıracağı bu parayı da Başkan Koç ödeyecek. Oyunculara olan 14 milyon euro borç (76 milyon 220 bin TL), bu girdiyle çözüme kavuşacak.

Yani kulübün yatıracağı bu parayı da Başkan Koç ödeyecek. Oyunculara olan 14 milyon euro borç (76 milyon 220 bin TL), bu girdiyle çözüme kavuşacak. (Akşam)

Sıradaki Haber