17 °c

Ali Koç'un yandaş kalemi taraftarı kızdırdı

Fenerbahçe taraftarı, Başkan Ali Koç’un akıl hocası ve medyadaki tetikçisi Ahmet Ercanlar’ı bu kez yerde yere vurdu.

Spor Haberi
Ali Koçun yandaş kalemi taraftarı kızdırdı
Ali Koç'un yandaş kalemi taraftarı kızdırdı

Son dönemde TFF ile girdiği polemiklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran eski gazeteci Ahmet Ercanlar’ın son paylaşımı Fenerbahçeli taraftarı isyan ettirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önemli tetikçilerinden biri olan Ercanlar paylaşımında “Fenerbahçe gelecek sezon öyle bir güçlü takım kurmalı ki saha dışı her etkenle mücadele edebilmeli. Bu sezon arsızlık boyutunda işler oldu. Bunda sahada karakter koyamayan futbolcular da önemli etken. Bu camia artık saha dışında ve saha içinde kusursuz bir mücadele bekliyor” ifadelerini kullandı.

TRANSFER YAPMASI İMKANSIZ

Ancak Fenerbahçe’nin mevcut finansal yapısı göz önünde bulundurulduğunda takımın şu an için transfer yapması söz konusu değil.  UEFA’nın kati suretle üzerinde durduğu gelir gider dengesine pek uygun bir tablo çizmeyen takımın gelecek sezon bırakın transfer yapmayı elindeki mevcut kadronun ne kadarını tutacağı bile halen belirsizliğini koruyor.

Tüm bunlara rağmen Ercanlar ise paylaşımlarıyla hala taraftarları uyutma çabasında.

TARAFTARLARIN SABRI TAŞTI

Son tweetinde başarısızlığın asıl mimarı olan Başkan Ali Koç’a yönelik tek satır yazı yazmaması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Taraftarlar Ercanlar’a övgü ile bahsettiği Fenerbahçe’nin evinde 23 yıl sonra Trabzon’a mağlup olduğunu, hem lig hem kupanın gittiğini hatırlattı. Yorumlarda ayrıca tüm Fenerbahçe camiasının Ali Koç’a yönelik istifa çağrısı yaptığı bir dönemde neden tek kelime edemediğini sordu.

KALEMİNİ Mİ SATTIN?

Bazı taraftarlar ise Ahmet Ercanları Ali Koç’un sosyal medyadaki trolü olmak, kalemini satmak ve gündemi değiştirme çabası içine girmekle suçladı.

İşte o paylaşımlar: 

Sıradaki Haber