17 °c

Almanya'dan G.Saray'a 'bedava' yıldız!

Türkiye'nin 4 yıldız sahibi tek takımı olan Galatasaray'a, Max Meyer için sürpriz bir açıklama geldi.

Spor Haberi
Almanyadan G.Saraya bedava yıldız!
Almanya'dan G.Saray'a 'bedava' yıldız!

Gelecek sezon için Max Meyer transferine odaklanan Galatasaray'a güzel haber geldi. Oyuncunun kulübü Schalke 04 yıldız isim hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Gelecek sezon transferde önceliği bonservisi elinde olan isimlere vereceği belirtilen Galatasaray'ın Meyer ile ilgilendiği iddia edilmişti. Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Roberto Mancini de Meyer için olumlu rapor vermiş ve alınmasını istemişti.

Sezon sonunda Schalke 04 ile sözleşmesi sona erecek Max Meyer'in geleceği hakkında kulübün sportif direktörü Christian Heidel açıklamalarda bulundu.

Christian Heidel devre arası ve sezon sonundaki transfer politikaları hakkında Alman basınına konuşurken, Max Meyer'in geleceğinin belirsiz olduğunu dile getirdi.

Galatasaray'ın gündemdeki Meyer'in düzenli oynamadığını ve bu nedenle henüz yeni sözleşme teklif etmediklerini dile getiren Christian Heidel, ''Şu an yeni bir teklifimiz olmadı. Şu an düzenli olarak forma giymiyor. Öncelikle bize eskisi gibi olacağını hissettirmesi gerekiyor. Sezon bitmeden bir görüşme yapacağız'' ifadelerini kullandı.

22 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu bu sezon 9 maçta sadece 498 dakika süre alabildi.

Sıradaki Haber