17 °c

Antrenmanda Jeremain Lens rüzgarı!

Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens takıma çabuk uyum sağladı. Hırslı yapısı ve uyumlu kişiliği ile dikkat çeken eski Fenerbahçeli oyuncu, kısa sürede teknik direktör Şenol Güneş'in de beğenisini kazandı.

Spor Haberi
Antrenmanda  Jeremain Lens rüzgarı!
Antrenmanda Jeremain Lens rüzgarı!

Beşiktaş’ın, İngiliz ekibi Sunderland’den satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı ve geçen sezon Fenerbahçe’de forma giyen yeni yıldızı Jeremain Lens, dün yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı. 1 günlük iznin ardından Antalyaspor maçının hazırlıklarına çift idmanla başlayan Siyah- Beyazlılar, Lens’in de dahil olduğu idmanda sabah salonda çalıştı. Antrenman, takım halinde denge ve kuvvet çalışması üzerine yapıldı. Sonrasında Beşiktaşlı futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde soluğu sahada aldı. Elbette tüm gözler Kara Kartal’ın Hollandalı futbolcusunun üzerindeydi.

Son derece uyumlu 

Tecrübeli çalıştırıcı Güneş, daha önce yeni transferlere yaptığı gibi oyuncularıyla yaptığı kısa toplantı sonrasında Lens’i, diğer oyunculara alkışlattı. Gökhan Töre, Atınç ve Gökhan Gönül’ün sakatlıkları sebebiyle katılmadığı idmanda Lens, yeni takım arkadaşlarıyla son derece uyumlu bir görüntü çizdi. 29 yaşındaki kanat oyuncusu, hırsı ve istekli hareketleriyle dikkatleri çekti. Şut çalışmasında da klasını gösteren Lens, şık gollere imzasını attı.

İlk maçında yedek kalacak

Teknik direktör Şenol Güneş, henüz takıma yeni katılan Jeremain Lens’i, bir anda sahaya sürmeyi düşünmüyor. Tecrübeli hoca, Lens’in bazı eksikleri olduğunu düşünüyor ve bu açığı, Antalya maçına kadar ekstra idmanlarla kapatmayı planlıyor. Lens’in, pazar günkü lig mücadelesinde yedek soyunup, sonradan oyuna gireceği ifade ediliyor.

Takımla iyi anlaştı

Beşiktaş’ın yeni transferi Jeremain Lens, kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaştı. Daha önce arkadaşı olan Atiba, Oğuzhan ve Babel, takıma uyumu konusunda ona yakın ilgi gösterdi. Özellikle toplu çalışmada klasını ortaya koydu ve büyük beğeni topladı. Şenol Güneş’in ilk idmanında beğenisini kazandı. İlerleyen haftalarda Beşiktaş’a çok ciddi katkı vereceği kesin. Antalyaspor maçında da forma şansı bulacaktır.

Sıradaki Haber