17 °c

Arsenal'in dünya yıldızı golcüsü Fenerbahçe'ye geliyor

Ali Koç başkanlığındaki ilk sezonda iddialı bir kadro kurup hem Avrupa’da hem de ligde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları da sonuçlarını vermeye başladı. Arsenal'in dünya yıldızı kararını verdi ve İstanbul'a geliyor...

Spor Haberi
Arsenalin dünya yıldızı golcüsü Fenerbahçeye geliyor
Arsenal'in dünya yıldızı golcüsü Fenerbahçe'ye geliyor

Kulübün mali durumunu göz önünde bulundurarak önceliği maliyeti düşük isimlere veren Sarı-Lacvertli yönetm, Arsenal ile sözleşmesi sona eren ve bonservsi elinde bulunan Jack Wilshere’i listenin başına almıştı.

Orta saha için adı geçen adaylar içinde en iddialı futbolculardan biri olan İngiliz yıldız, geçen hafta kardeşiyle birlikte İstanbul’a gelmişti. Hem şehiri hem de tesisleri gezen 26 yaşındaki oyuncu, daha sonra Türkiye’den ayrılıp Londra’ya dönmüştü.

Bu süreçte Arsenal, resmi olarak Jack Wlshere ile yolları ayırdığını açıklarken, başarılı futbolcunun Sarı-Lacvertli formayı giymesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

Hem İstanbul’dan hem de yönetimin kendisine sunduğu hedeflerden çok etkilenen Wilshere’in Fenerbahçe’nin teklifini büyük oranda kabul ettiği öğrenildi. 26 yaşındaki orta sahanın, cuma gününe kadar tekrar İstanbul’a gelerek kendisini Sarı-Lacvertli kulübe bağlayacak sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Bonservsi elinde olan oyuncuya yıllık 4 mlyon Euro ödeneceği belirtilirken, özellikle teknik direktör
Phillip Cocu’nun da çok istediği Wilshere’i İngltere’de Türkiye’ye getirecek bir özel uçak bekliyor. Yıldız futbolcu alarak orta alandaki ofansif eksikliği gidermeyi planlayan Fenerbahçe Yönetimi, bu transfer açıkladıktan sonra diğer takviyeleri de kısa süre içersinde duyuracak.
(Habertürk)

Sıradaki Haber