17 °c

Badmintonda şampiyon belli oldu

ANKARA (AA) - İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakaları sona ererken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mutlu sona ulaştı.Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Sincan İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen 4. etap müsabakaları sonunda lig şampiyonluğunu İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı.Elazığ, Samsun ve Antalya'nın ardından Ankara'daki son etap maçlarıyla...

Spor Haberi
Badmintonda şampiyon belli oldu
Badmintonda şampiyon belli oldu


ANKARA (AA) - İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakaları sona ererken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mutlu sona ulaştı.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Sincan İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen 4. etap müsabakaları sonunda lig şampiyonluğunu İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı.

Elazığ, Samsun ve Antalya'nın ardından Ankara'daki son etap maçlarıyla şampiyonluğa uzanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Türkiye'yi, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda temsil etme hakkını elde etti.

Ligi, Elazığ Gençlik Spor Kulübü ikinci, Bursa Osmangazi Belediyespor ise üçüncü sırada tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Antrenörü Çağatay Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde üst üste 7. kez şampiyonluğu kazanan takımın antrenörü olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Güçlü bir takım olduklarına dikkati çeken Taşdemir, şunları kaydetti:

"Takımda, Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak gibi olimpiyat deneyimi yaşamış sporcuların yanında pek çok başarılı sporcumuz var. Başarılı bir çizgi yakaladık. Bizden beklenilen her zaman daha iyisi. Bizim de başarımızı sürdürülebilir kılmak adına sorumluluğumuz daha da artıyor. Takımın bütünüyle çok fazla çalışma imkanı bulamamamıza rağmen rahat bir şampiyonluk elde ettik."


Sıradaki Haber