17 °c

Beşiktaş Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi (ÖZET)

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda, Siyah-Beyazlı takım 39. dakikada Vincent Aboubakar'ın kırmızı kart gördüğü maçı Aboubakar, Babel (2) ve Cenk Tosun'un golleriyle 4-1 kazandı.

Spor Haberi
Beşiktaş Olympiakosu 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi (ÖZET)
Beşiktaş Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi (ÖZET)

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Olympiakos'u sahasında 10 kişi kaldığı maçta 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

Olympiakos'un golünü 31. dakikada Elyounoussi atarken temsilcimiz Beşiktaş'a farklı galibiyet ve turu getiren golleri 10. dakikada Aboubakar, 22. ve 75. dakikalarda Babel ve 84. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Aboubakar mücadelenin 39. dakikasında orta sahada topsuz alanda rakibine kafa attığı için direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Beşiktaş'ın zafer gecesinde tribünler de muhteşemdi, adeta takımla bütünleşti. İzmir Marşı'yla başlayan gece Sirtaki ile bitti. Aboubakar'ın gördüğü kartla maçın büyük bölümünde 10 kişi oynayan Beşiktaş'ta yapılan anonslarla hem oyuncular hem taraftarlar motive edildi. 71. dakikada anonsla eski zafer maçları hatırlatıldı, hem takım hem seyircinin coşkusu daha da arttı.

Sıradaki Haber