17 °c

Beşiktaş peşine düştü!

Son iki yılda lige damga vuran Beşiktaş, gelecek sezon dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Başkan Orman, Manu'nun kaptanı Rooney için harekete geçmeyi planlıyor.

Spor Haberi
Beşiktaş peşine düştü!
Beşiktaş peşine düştü!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gözünü dünyaca ünlü isimlere dikmiş durumda. Ligin ikinci yarısının ortalarında yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, "Türkiye'ye gelmez denilen bir yıldız alacağım"  diyen Orman radarına son olarak Manchester United'ın golcüsü Rooney'i aldı.

İLK HEDEF KİRALAMAK

Manchester United'ın sembol isimlerinden biri olan, kariyerinde Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve 5 Premier Lig zaferi bulunan İngiliz oyuncu için Kartal'ın öncelikli hedefi kiralama olacak. Bu noktada İngiliz temsilcisinin yeni sezona dair planları da önemli rol oynuyor.

MAAŞININ BÜYÜK KISMI MANU'DAN

Önceki gece oynanan Ajax finalinde bile yedek kalan Rooney için Beşiktaş'ın yapacağı teklifte, oyuncunun yıllık ücretinin önemli bir bölümünün Manchester United tarafından ödenmesi seçeneği de yer alacak. 31 yaşındaki futbolcu bu sezon Manchester United formasıyla çıktığı 39 maçta 8 gol atarken 10 da asist yaptı. Rooney, Manchester formasıyla ilk maçını Fenerbahçe'ye karşı oynamış ve 6-2 kazandıkları karşılaşmada 3 gol atmıştı.

Sıradaki Haber