17 °c

Olympiakos - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş'ın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk olacağı UEFA Avrupa Ligi maçını Hollandalı Danny Makkelie yönetecek.

Spor Haberi
Olympiakos - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?
Olympiakos - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş'ın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk olacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçını, Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

Pire'deki Georgios Karaiskakis Stadı'nda, 9 Mart Perşembe günü TSİ 23.05'te başlayacak müsabakada Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Mario Diks yapacak.

Jan Vries'in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Kevin Blom ve Kamphuis Jochem olacak.

Olympiakos - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Olympiakos ile Beşiktaş arasındaki ilk maç Yunanistan deplasmanında 9 Mart'ta saat 23:05'te oynanacak. Rövanş maçı ise 16 Mart'ta saat 21:00'de İstanbul'da Vodafone Arena'da oynanacak.

Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

Beşiktaş Olympiakos maçı hangi kanalda olacak?

İki takım arasında oynanacak mücadele TRT 1'den şifresiz olarak ekralara gelecek. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Sıradaki Haber