17 °c

Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin eşi kaza geçirdi

RİZE (AA) - Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin ABD'de yaşayan 8 aylık hamile eşi trafik kazası geçirdi.Çaykur Rizespor Kulübü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kweuke'nin ikiz bebeklere hamile olan eşi kazada yaralanırken, bebekler ise yaşamını yitirdi. Futbolcunun eşinin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.Kaza haberini öğrenen Kweuke'nin, Mehmet Cengiz...

Spor Haberi
Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin eşi kaza geçirdi
Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin eşi kaza geçirdi

RİZE (AA) - Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin ABD'de yaşayan 8 aylık hamile eşi trafik kazası geçirdi.

Çaykur Rizespor Kulübü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kweuke'nin ikiz bebeklere hamile olan eşi kazada yaralanırken, bebekler ise yaşamını yitirdi.

Futbolcunun eşinin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

Kaza haberini öğrenen Kweuke'nin, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenmana gitmeyerek kulüp yöneticileri ve teknik ekibi bilgilendirdiği belirtildi.

Haberin duyulması üzerine Çaykur Rizespor'un antrenmanı iptal edilirken, teknik direktör Hikmet Karaman ile futbolcular, Kweuke'nin evine giderek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kweuke'nin vize sorunu nedeniyle ABD'ye gidemediği, Çaykur Rizespor Kulübü yöneticilerinin, futbolcunun eşi ve yakınlarının Türkiye'ye getirilmesi için girişimlerde bulunduğu kaydedildi.

Sıradaki Haber