17 °c

Cenk Tosun için flaş G.Saray iddiası!

Cenk Tosun ile alakalı bir iddia ortalığı karıştırdı. Galatasaray'da Roberto Mancını'nın bulunduğu dönemde Cenk Tosun kulübe önerildi fakatı teknik adam Cenk'ı istemediği için alınmasına set koydu.

Spor Haberi
Cenk Tosun için flaş G.Saray iddiası!
Cenk Tosun için flaş G.Saray iddiası!

2014'te Beşiktaş'a bedelsiz giden, siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'inde fırtınalar estiren Cenk Tosun Galatasaray'a Roberto Mancini teknik adamken sunuldu fakat İtalyan teknik adam Cenk'in alınmasına engel oldu.

Galatasaray ile Cenk Tosun'un yollarının kesişmesi ise ilk olarak 2011'e dayanıyor. O dönem Genel Menajer olan Adnan Sezgin'in Bundesliga'da Franfurt kadrosundaki milli oyuncu için yoğun çaba harcarken 18 yaşındaki futbolcu, Galatasaray yerine forma şansı bulabileceği Gaziantep'i tercih etmişti. Kırmızı-siyahlılar futbolcunun bonservisi için 550 bin euro vermişti.

Sarı-kırmızılıların transfer çalışmalarındaki ilginç noktalardan biri de Babel ve Tolgay Arslan. Her iki futbolcu da Beşiktaş'tan önce Galatasaray'ın gündemine gelmiş çeşitli gerekçelerle bu transferler yapılmamıştı.

Galatasaray, Babel'i omuz sakatlığı, Tolgay'ı da yine yaşadığı sakatlıklar ve bonservisi yüzünden kadrosuna dahil etmemişti.

Sıradaki Haber