17 °c

Cimbom kralını buldu! 2 hafta 3 gol

Galatasaray'ın yeni yıldızı Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılı formasıyla çıktığı ikinci lig maçında da şov yaptı. Fransız futbolcu, sadece 2 haftada 3 gole ulaştı.

Spor Haberi
Cimbom kralını buldu! 2 hafta 3 gol
Cimbom kralını buldu! 2 hafta 3 gol

Cimbom yeni kralını buldu. İngiliz ekibi Swansea City’den 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) karşılığında transfer olan Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılı formayla ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Cim Bom’un geçen hafta Kayserispor’la oynadığı lig mücadelesinde rakip fileleri 2 kez sarsan Fransız oyuncu, dün akşam da durmadı...

32 yaşındaki yıldız, 31. dakikada Garry Rodrigues’in pasını iyi değerlendirip ceza alanı içerisinde yaptığı klas vuruşla Hakan Arıkan’ı avlamayı başardı. Oyun genelinde rakip takım savunmacıları karşısında oldukça etkili olan Gomis, yüksek form grafiğiyle ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösterdi.

Rodrigues de başarılı

Sarı-Kırmızılılar’ın yıldız kanat oyuncusu Garry Rodrigues de başarılı görüntüsünü sürdürüyor... Kayserispor karşılaşmasını 1 asistle tamamlayan 26 yaşındaki futbolcu, dün akşamı da 1 asistle tamamladı. Tecrübeli oyuncu, 2 maçta iki asistlik görüntüsüyle alkış topladı. 
  

Sıradaki Haber