17 °c

Dünya devi Mesut'a kafayı taktı! Nabız yokluyor

Arsenal'de bu sezon müthiş bir performans ortaya koyna Mesut Özil'e, eski takımı Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona talip oldu. Alman devi Bayern Münih ve PSG de yıldız futbolcuyla ilgileniyor.

Spor Haberi
Dünya devi Mesuta kafayı taktı! Nabız yokluyor
Dünya devi Mesut'a kafayı taktı! Nabız yokluyor

Mesut Özil'in Arsenal'de sergilemiş olduğu performans, eski takımının ezeli rakibinin kendisine talip olmasını sağladı. Ayrıca Özil ile Alman devi Bayern Münih ve Fransız devi PSG de ilgileniyor.

Dünya devi Barcelona, Arda Turan’ın ardından bir Türk asıllı yıldızı daha kadrosuna katmak için operasyonlara başladı. Barça, bu sezon Arsenal’de kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçireb eski Real Madrid'li Mesut Özil için durumun olabilitesini yoklamaya başladı.

Barcelonalı yöneticilerin, yıldız futbolcunun avukatı ve aynı zamanda menaceri Erkut Söğüt ile temasa geçerek, Arsenal’deki son durumu hakkında bilgi aldıkları ortaya çıktı.

İngiliz ekibiyle 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Türk asıllı Alman futbolcunun, geleceği konusunda kararsız olduğu söyleniyor. Premier Lig’de bu sezon tüm rekorları kıran, asistleriyle büyük sükse yapan Mesut’un müthiş performansı, Londra temsilcisinin yöneticilerini de harekete geçirdi.

Sadece Barça değil

Teknik direktör Arsene Wenger’in, Mesut’a yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı bildirildi. Buna göre 27 yaşındaki futbolcunun, 2020’ye kadar olan yeni sözleşmeye imza atarsa, Premier Lig’de Manchester United’lı Wayne Rooney’den (Haftalığı 260 bin Pound/1.101.646 TL) sonra en çok kazanan futbolcu unvanına sahip olacağı konuşuluyor.

Mesut’un Arsenal’e yanıtının ne olacağı merak konusu. Bu arada Barça’nın kendisine olan ilgisinden dolayı çok memnun kalan 27 yaşındaki futbolcuyla eski takımı Real Madrid’in yanı sıra PSG ve Bayern Münih’in de devreye gireceği bildirildi.

Sıradaki Haber