17 °c

Dünya yıldızı Süper Lig'e geliyor!

Sivasspor transferde bombayı patlattı. Yiğidolar'ın hocası Samet Aybaba, Brezilyalı yıldız Robinho ile büyük ölçüde anlaştıklarını açıkladı.

Spor Haberi
Dünya yıldızı Süper Lige geliyor!
Dünya yıldızı Süper Lig'e geliyor!

Ara transfer döneminin bir büyük bombası daha patlamak üzere... Süper Lig'de Samet Aybaba ile iyi çıkış yakalayan Sivasspor, Brezilyalı yıldız Robinho'yu kadrosuna katmak için görüşmeler gerçekleştiriyordu.

Yiğidolar'ın hocası, Fanatik'e transferin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Robinho ile büyük ölçüde anlaştık. Anlaşma 1,5 yıllık. Son detaylar görüşülüyor. Bugün kesin anlamda bitecek" sözlerini sarf etti.

Robinho, son olarak Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giymişti. Şubat 2016'da ülkesinin takımına, Çin ekibi Evergrande'den transfer olmuştu. Robinho, 2 sezon geçirdiği Mineiro'da geçen sezon 37 maça çıkmış 9 gol atıp 5 de asist yapmıştı.

Sivasspor da açıkladı
Sivasspor da resmi internet sitesinden Robinho ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Yapılan açıklama şöyle;

Robinho İle Prensipte Anlaşmaya Varıldı.

Transfer için uzun zamandır görüştüğümüz ve prensipte anlaşmaya vardığımız Brezilyalı forvet oyuncusu Robinho yarın Sivas´ta olacak. Son görüşmelerin ardından kendisi ile resmi sözleşme imzalanacak.

Sıradaki Haber