17 °c

Galatasaray tarihinin en pahalısı oldu!

Galatasaray Başkanı Özbek, Bruma'nın 15 milyon euro bonservis bedeli ile Bundesliga ekibi Leipzig'e satıldığını duyurdu. Bruma, bu bonservis bedeli ile Cim Bom'dan giden en pahalı oyuncu oldu.

Spor Haberi
Galatasaray tarihinin en pahalısı oldu!
Galatasaray tarihinin en pahalısı oldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bruma'nın RB Leipzig'e transferinin gerçekleştiğini belirten Özbek, bonservis bedelinin bonuslarla birlikte 15 milyon euro olduğunu duyurdu.

TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ
Transfer için konuşan ve Bruma ile ilgili de bilgi veren Özbek, "Sona yaklaştığımız transferler var. Bunları kısa süre içerisinde duyuracağız. Bruma için sanırım KAP açıklaması giriyoruz. Sözleşmesini bitirdik, transferi gerçekleşti. 15 milyon euro civarında bonservisi var, küçük bonuslarla rakam bu" ifadelerini kullandı.

REKOR ÜCRET
Öte yandan 15 milyon euroya Bundesliga ekibi Leipzig'e transfer olan Bruma, Galatasaray'dan giden en yüksek bonservisli oyuncu oldu.

SNEJDER'İ TUDOR'A SORUN
Igor Tudor'un Wesley Sneijder'i istemediği yönündeki iddialar da sorulan Özbek, "Sneijder hala bizim futbolcumuz. Igor Tudor ile ilgili soruları kendisine sorun" cevabını verdi.

Sıradaki Haber