17 °c

Tudor: Takımımda uzun süre çalışmak istiyorum

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, sarı-kırmızılı takımda uzun yıllar görev yapmak istediğini bildirdi.

Spor Haberi
Tudor: Takımımda uzun süre çalışmak istiyorum
Tudor: Takımımda uzun süre çalışmak istiyorum

Hırvat teknik direktör, Galatasaray'ın kulüp dergisine konuştu.  Futbola bakışı, Galatasaray'a geliş süreci ile ilgili samimi açıklamalarda da bulundu. Galatasaray takımını çalıştırmaktan duyduğu memnuniyeti de ifade eden Igor Tudor, şöyle devam etti: "Galatasaray'da uzun yıllar görev yapmak istiyorum. Kulüpte bir yer edinmek, gelişimin doğru karar olduğunu göstermek ve başarılı olmak istiyorum. Burada olmak bana Juventus günlerimi hatırlatıyor."

''Oyuncularım fedakarlık yapmaya hazır''

Teknik adam şunları da sözlerine ekledi:  "Oyuncularım fedakarlık yapmaya hazırlar. Bu nedenle işler bazı alanlarda istediğimiz gibi gidiyor. Geniş zamanda bakarsak iyi çalışırsanız, yetenekliyseniz eninde sonunda sonuçlar gelecektir. Sahada ne yapmak istediğini çok açık bir şekilde ortaya koyan bir takım görmek istiyorum. Sonuçlar iyi olacaktır."

"Her şey çok hızlı gelişti"

Hemen hemen her takımın problemleri olduğuna dikkati çeken Hırvat çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı: 'Sadece bizim problemlerimiz var' diye düşünecek lükse sahip değiliz. Hazır olmalı, problemleri tespit etmeli ve çözmek için kafa yormaya başlamalısınız. Her şey çok hızlı gelişti. Galatasaray'a gelmeden önce uzun süre gazetelerde haberler çıktığını biliyorum. Fakat kulüpten ne bana ne de menajerime herhangi bir talep gelmemişti. Hiçbir bağlantı olmadı. Bir gün içinde anlaştım ve imzayı attım. Olmuş gibi aktarılan tüm hikayeler aslında gerçekleşmedi. Tüm bu 'saygı' konusunda çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor."

"Yaşla alakası yok"

Yaşının genç olmasıyla ilgili eleştirilere cevap veren 38 yaşındaki Tudor, "Genç ya da yaşlı, yeşil ya da kırmızı arasında bir fark yok. Ya iyisinizdir ya da kötü. Bunun yaşla alakası yok. Yıllar içinde gelişebilirsiniz fakat içinizde o yetenek ve ateş yoksa 200 yıl takım çalıştırsanız da aynı yerde kalmış olursunuz. " şeklinde görüşlerini paylaştı.

"Türk futboluyla ilgili olumlu düşüncelerim hep vardı"

Tudor, şöyle devam etti: "Türkiye'ye gelmeden önce Türk futbolu hakkında hep olumlu düşüncelerim oldu. Buraya geldiğimde gördüklerim de düşüncelerimde yanılmadığımı gösterdi. " 

Sıradaki Haber