17 °c

Görüşmeler olumlu! Arda Turan yuvaya mı dönüyor?

Bu sezon Barcelona'da resmi maçta forma giyemeyen ve gönderilmek istenen Arda Turan'ın yeni takımı belli oluyor. Galatasaray'ın futbolcuyu 1,5 yıllığına kiralayacağı iddia edildi.

Spor Haberi
Görüşmeler olumlu! Arda Turan yuvaya mı dönüyor?
Görüşmeler olumlu! Arda Turan yuvaya mı dönüyor?

Barcelona'da istenmeyen adam haline gelen, İspanyol medyasının medyasının ve Katalan taraftarının gözüne batan Arda Turan için Galatasaray yolu gözüküyor.

İspanyol devi Barcelona'nın hiçbir resmi maçında forma şansı bulamayan ve takımda yeri olmadığı düşünülen Arda Turan için Fanatik Gazetesi ilginç bir iddiada bulundu. Transferi sezon başında da gündeme gelen 30 yaşındaki milli futbolcunun yuvaya dönmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Gazete'nin haberine göre, Galatasaray SK, eski kaptanı Arda'yı 1,5 yıllığına kiralamak için zaman kolluyor.Arda’nın verdiği sözün ardından, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Barcelona ile yaptığı ilk görüşmenin son derece olumlu geçtiği iddia ediliyor.

Galatasaray Yönetimi, milli takımların maç arasında Barcelona ile ön protokol imzalamayı düşünüyor. Anlaşmanın 1.5 sezonluk kiralama yöntemiyle gerçekleşeceği de gelen haberler arasında. 2020 yılına kadar İspanyol deviyle kontratı bulunan Arda’nın, kiralık sözleşmesinin bitimiyle beraber satın alma opsiyonunun da Galatasaray’a geçmesi bekleniyor.

Tudor onu kampa bekliyor

Bu arada sezon başından beri Barcelona’da 1 dakika süre bile almamasına rağmen, Türk Milli Takımı’na seçilmeye devam eden Arda Turan’ı Florya’da heyecanla bekleyen biri var. Tudor, tecrübeli futbolcuya kondisyon yüklemesi yapmak için, transferin bir an önce resmiyete dökülmesini istiyor. Hırvat hocaya göre, sıkı bir kamp dönemi geçirip, birkaç maçta süre aldıktan sonra, Arda Turan düzenli olarak ilk 11’de oynayacak hale gelebilecek.

Taraftar kabul edecek mi?

Akıllara gelen ilk soru ise, Arda Turan'ı bir zamanlar gönülden isteyen Galatasaray taraftarı, Arda'nın performansını zamanla beğenilse bile, karıştığı skandallar ve özelliklede Milli Takım'ın İzlanda maçında 3-0 yenilirken ve Türkiye'nin şansı bitme noktasına gelmişken oyundan çıkarılan Arda'nın oyundan gülerek çıkmasını unutabilecek mi?

Sıradaki Haber