17 °c

Kadıköy'de gecenin fotoğrafı!

Makedon takımı Vardar'a yenilerek Avrupa Ligi'ne veda eden Fenerbahçe tribünlerdeki küçük taraftarını gözyaşlarına boğdu. Ağlayan çocuğu teselli eden polis memurunun görüntüsü ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Spor Haberi
Kadıköyde gecenin fotoğrafı!
Kadıköy'de gecenin fotoğrafı!

Avrupa Ligi'ne Makedon takımı Vardar'a 2-1 yenilerek veda eden Fenerbahçe taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Kadıköy'de gözyaşlarına boğulan minik bir taraftarı teselli eden polisin görüntüsü ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Avrupa defteri kapandı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında Kadıköy’de Vardar’ı konuk eden Fenerbahçe, 2-1’lik yenilgiyle Avrupa defterini kapattı. Makedonya’daki ilk maçı 2-0 kaybeden Sarı-Lacivertliler, taraftarı önünde çıktığı rövanş maçında büyük hayal kırıklığı yarattı.

Yönetim istifa sesleri

Oynadığı futbolla ümit vermeyen Fenerbahçe, farklı galibiyet bekleyen taraftarına 2-1’lik yenilgiyi yaşatarak Avrupa’ya veda etmiş oldu. Sözcü'nün haberine göre; maç sonunda taraftar ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yaparken minik bir taraftarın gözyaşları ise damga vurdu. Tribünde ağlayan taraftarı görevli bir polis memuru teselli etti.

Sıradaki Haber