17 °c

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe, deplasmana 27 futbolculuk kafile ile gitmesi dikkat çekti.

Spor Haberi
Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında ev sahibi Kayserispor Fenerbahçeyi konuk edecek.. Son zamanlarda teknik adam Sergen Yalçın'la iyi bir çıkış yakalayan ev sahibi ekip turu geçmeyi planlıyor.

Son günlerin formda takımı Kayserispor, Sergen Yalçın'ın teknik direktör oluşu ile birlikte büyük çıkış yakaladı. Arka arkaya galibiyetler alan sar-kırmızılı ekip, Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Fenerbahçe'de ise işler iyi gitmiyor. Son 19 sezonun en kötü performansını gösteren sarı-lacivertliler Türkiye Kupası'nda başarılı olmak istiyor..

Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bu akşam deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Fenerbahçe’de Kayserispor deplasmanına 27 futbolcunun tamamı götürülüyor.

Sarı-Lacivertli takım Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Advocaat yönetiminde saat 14.00’te başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Dar alanda yapılan çift kale maçların ardından antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Bu antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Kayseri’ye hareket etti.

Sıradaki Haber