17 °c

Kocaman'dan şaşırtan karar!

Fenerbahçe'nin Sivassapor karşılaşmasında, sarı-lacivetlilerde sakat ve cezalıların durumu nedeiyle, Aykut Kocaman zorunlu değişikliklerde bulunacak

Spor Haberi
Kocamandan şaşırtan karar!
Kocaman'dan şaşırtan karar!

Bu sezon takımın en üretken ismi olarak göze çarpan Valbuena'nın yokluğunu birebirde onun gibi etkili bir isimle doldurmak isteyen Kocaman'ın aklındaki isim Aatif Chahechouhe.

SOL AÇIKTA KÖYBAŞI SÜRPRİZİ

Alper Potuk'un da sarı kart cezalısı olması nedeniyle maçın içerisinde İsmail Köybaşı'nı sol açıkta kullanmakta Aykut Kocaman'ın düşündüğü hamleler arasında.

SKRTEL KESİN GİBİ

Kocaman'ın savunmanın göbeğinde sarı kart cezalısı Neto'nun yerine, Slovakya Milli Takımı'ndan iyileşerek dönecek olan Martin Skrtel'e görev vermesine kesin gözü ile bakılıyor.

ŞENER İLK 11'E

Sarı lacivertli takımda sakatlığı nedeniyle pazar günü forma giyemeyecek bir diğer isim ise Isla. Şilili futbolcunun yerine ise Şener'in ilk onbirde başlaması bekleniyor.

HÜCUM HATTI DEĞİŞEBİLİR

Aykut Kocaman'ın antrenmanlardaki performansı ile göz dolduran Soldado'ya da kadroda yer aradığı, farklı bir hücum kurgusu ile Soldado-Jansenn ikilisini birlikte görevlendirebileceği de gelen haberler arasında.

Sıradaki Haber