17 °c

Kolombiya'da düşen yolcu uçağı

İSTANBUL (AA) - Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL), Kolombiya'da yaşanan uçak kazasının ardından bütün organizasyonlarını bir sonraki açıklamaya kadar askıya aldığını duyurdu.CONMEBOL'un internet sitesinden yapılan açıklamada, Brezilya Birinci Futbol Ligi takımlarından Chapecoense kafilesinin de içinde bulunduğu yolcu uçağının, Kolombiya'nın Medellin kentinde...

Spor Haberi
Kolombiya'da düşen yolcu uçağı
Kolombiya'da düşen yolcu uçağı


İSTANBUL (AA) - Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL), Kolombiya'da yaşanan uçak kazasının ardından bütün organizasyonlarını bir sonraki açıklamaya kadar askıya aldığını duyurdu.

CONMEBOL'un internet sitesinden yapılan açıklamada, Brezilya Birinci Futbol Ligi takımlarından Chapecoense kafilesinin de içinde bulunduğu yolcu uçağının, Kolombiya'nın Medellin kentinde düşmesi üzerine tüm organizasyonların bir sonraki duyuruya kadar ertelendiği bildirildi.

Açıklamada, CONMEBOL Başkanı Alejandro Dominguez'in Medellin kentine gittiği kaydedildi.

Uçakta yer alan Chapecoense takımı, Sudamericana Kupası finalinin ilk karşılaşmasında, 1 Aralık Perşembe günü Kolombiya ekibi Atletico Nacional ile karşı karşıya gelecekti.

Sıradaki Haber