17 °c

Kral yeniden Trabzonspor yolunda

Bordo-Mavililer, eski futbolcusu Burak Yılmaz'ın transferinde sona yaklaştı. Milli futbolcuyla hemen her konuda anlaşan yönetim, Çin ekibi Beijing Guoan ile de son detayları görüşüyor.

Spor Haberi
Kral yeniden Trabzonspor yolunda
Kral yeniden Trabzonspor yolunda

Trabzonspor, Burak Yılmaz’a Bordo-Mavili formayı giydirmek için gün sayıyor. 32 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşma sağlayan Fırtına, Beijing Guoan ile de son detaylar üzerinde görüşüyor.

Türkiye'ye dönmek istedi

Çin kulübü, milli futbolcuyu bırakmak istememesine rağmen Burak, Yeşil-Beyazlı ekibe psikolojisinin bozuk olduğunu ve tekrardan Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi. Tecrübeli oyuncunun ısrarları üzerine Beijing Guoan, Burak’ın takımdan ayrılmasına onay verdi. Yetenekli futbolcu, şu anda devam eden Çin Ligi’nde 11 karşılaşmaya çıkarken, 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

4 milyon euroluk teklif

Çin kulübü, Burak'ı yaşından dolayı kiralık olarak göndermek istemiyor. Gelecek sezon 33 yaşına girecek olan milli futbolcuyu bonservisi ile satmak isteyen Beijing Guoan, Trabzonspor ile anlaşma noktasına geldi. Bordo- Mavililer, Burak için 4 milyon Euro (16 milyon TL) teklif ederken, Yeşil-Beyazlılar pazartesi gününe kadar kararını kulübe iletecek. Teknik direktör Ersun Yanal, yetenekli futbolcunun önümüzdeki sezon zirve yarışında takıma büyük katkılar vereceğini düşünüyor.

Sıradaki Haber