17 °c

Maçın ardından

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de sahasında Manisaspor'a 2-1 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Namık Kemal Sarıyer, ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu söyledi.Sarıyer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, alt sıralardaki takımların, buradan kurtulmak için her zaman dişe diş mücadele ettiğini ifade...

Spor Haberi
Maçın ardından
Maçın ardından


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de sahasında Manisaspor'a 2-1 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Namık Kemal Sarıyer, ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu söyledi.

Sarıyer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, alt sıralardaki takımların, buradan kurtulmak için her zaman dişe diş mücadele ettiğini ifade etti.

Kendilerinin de bunun bilincinde hazırlandıklarını dile getiren Sarıyer, şöyle konuştu:

"Rakibi çok iyi analiz ettik. Nasıl oynayacağını biliyorduk. Fakat defansta kaptanımız Ömer'in olmaması, bizi son derece etkiledi. İkinci yarı mükemmel başladık, baskı kurduk, sağlı sollu ortalarla gol aradık. Yasin'in kafasıyla vurduğu bir top direğin dibinden dışarı gitti. O maçın kırılma anı olabilirdi. Şanssız bir şekilde uzatmalarda, öyle bir zamanda gol yedik ki, artık telafisi yoktu. Bu ligde her takım, birbirini yenebilecek güçte."


- Manisaspor cephesi


Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligin alt taraflarını çok ciddi etkileyecek bir maç oynadıklarını kaydetti.

Haftalardır kazanamadıkları için üzerlerinde yoğun bir baskı olduğunu vurgulayan Karafırtınalar, şunları söyledi:

"Oyun olarak değil ama skor olarak çok sıkıntılı günler geçiriyorduk, bugün Allah'ın izniyle onu da halletmiş görünüyoruz. 90 artıda da olsa kazanmak çok güzel. Bu takım ilk hafta kazandı, 10 hafta maç kazanamadı bir daha. Hakikaten ağır bir baskıydı, bunu deplasmanda yenmek çok önemli. Bu da takım olduğumuzu gösteriyor. Oyunun içinde de başından sonuna kadar pozisyon üstünlüğü bizdeydi, zaman zaman oyun üstünlüğü Denizli'ye verdik ama oyuncularım sahada taktik disiplini sonuna kadar sürdürdüler."


Sıradaki Haber